Normativa a tenir en compte quan vingueu a passar el dia a Les Dous. Normativa a tener en cuenta cuando vengais a visitarnos a Les Dous.
Tant si veniu a fer un pícnic com una barbacoa (ús de la barbacoa: 1 € per persona major de 12 anys), es imprescindible tenir la autorització del ajuntament o a través d'un missatge de watssap al mòbil:
 637 42 30 26

Per la vostra comoditat disposem de taules i cadires per llogar. Si voleu fer barbacoa, també disposem de venta de llenya o carbó a 4,50 € (us deixarem les graelles i pinces).

Taules per a 6/8 persones : 3 €

Cadires 0,50 €

El conjunt de taules de fusta amb els bancs que hi han a la muntanya, costen 3 € 

Les barbacoes es poden encendre fins les 17.00 hores i sempre amb la autorització de l'ajuntament o responsables del bar. Es cobrarà 1 € per persona major de 12 anys.

No tenim possibilitat de cobrar amb targeta per falta de cobertura.

No està permès entrar petards ni bengales.

Els animals de companyia hauran d'anar sempre lligats i, els de raça perillosa, amb morrió.

Les deixalles es dipositaran als contenidors de l'entrada evitant deixar-les a les papereres de l'esplanada. Aquestes papereres són per petites deixalles de les persones que estan de passeig.

A la zona de la cascada demanem no entrar cap mena de menjar o beguda per evitar que les restes es puguin quedar entre les roques i no puguem accedir per netejar-les.

La música d'ús particular només serà possible en la part alta de la muntanya o amb auriculars personals per no molestar el benestar dels altres usuaris.

El w.c. estarà obert durant el mateix horari del bar.

Existeix una barrera per accedir amb cotxe que restarà oberta durant el mateix horari que el "Xiringuito".

La persona que consta a la reserva, es la responsable de que les deixalles es dipositin al contenidor i no a les papereres. 

La barrera d’accés restarà oberta de 10.00 a 19.00 hores.

 Per falta de cobertura, només es pot cobrar amb efectiu.

Moltes gràcies per la col·laboració.

Per a la vostra tranquil·litat us informem que complim tots els protocols d'higiene assenyalats per les autoritats sanitàries.

Estarem molt contents si no utilitzeu plàstics en les vostres trobades. Actualment hi ha al mercat plats, gots i coberts de cartró compostable.Entre tots cuidem el medi ambient!


                                   

Tanto si vais a celebrar un pícnic o una barbacoa (uso de la barbacoa: 1 € por persona mayor de 12 años), es imprescindible tener la autorización del ayuntamiento o a traves de un mensage de watsaap al movil:
                                                        637 42 30 26

Para vuestra comodidad disponemos de mesas y sillas para alquilar. También vendemos leña  o carbón a 4,50 € (os dejamos la parrilla y pinzas).

Mesas para 6/8 personas: 3 €

Sillas 0,50 €

El conjunto de mesas de madera con los bancos que hay en la montaña cuestan 3€.

Las barbacoas se pueden encender hasta las 17.00 horas y siempre con la autorización del ayuntamiento o responsables del bar. Se abonarà 1 € por persona mayor de 12 años.

No existe la posibilidad de pagar con tarjeta por falta de cobertura.

No está permitido entrar petardos ni bengalas.

Los animales de compañía deberán ir siempre atados y, los de raza peligrosa, con bozal.

Los desechos se depositarán en los contenedores de la entrada evitando dejarlas en las papeleras de la explanada. Estas papeleras son para pequeñas desechos de las personas que están de paseo.

En la zona de la cascada pedimos no entrar ningún tipo de comida o bebida para evitar que los restos puedan quedar entre las rocas y no lleguemos para limpiarlos.

La música de uso particular sólo será posible en la parte alta de la montaña o con auriculares personales para no molestar el bienestar de los demás usuarios.

El w.c. estará abierto durante el mismo horario del bar.

Existe un abarrera para acceder en coche que permaneceá abierta durante el mismo horario del "Xiringuito".

La persona que consta en la autorización, es la responsable de que las basuras se depositen en los contenedores y NO en las papeleras.

La barrera de acceso estará abierta de 10.00 h. a 19.00 horas.

Por falta de cobertura, solo se cobrará en metálico.

Muchas gracias por la colaboración.

Para vuestra tranquilidad os informamos que cumplimos todos los protocolos de higiene indicados por las autoridades sanitarias.

Estaremos muy contentos si no utiliza plásticos en sus encuentros. Actualmente hay en el mercado platos, vasos y cubiertos de cartón compostable.  

                               
Entre todos cuidemos el medio ambiente!
 Cap comentari:

Publica un comentari