Nosaltres

Els inicis de Net i Punt

L'estiu del 2010 sis veïns de Torrelles de Foix inicien converses sobre l'estat de deixadesa en què es troba el poble i aporten idees sobre com millorar el seu estat. D'aquestes primeres converses neix la proposta de creació d'una associació que s'acabarà constituint el mes d'abril de 2011.
Reportatge tv3 2012

La nostra filosofía

“Més val una petita acció que una gran intenció”

Objectius:

-  Promoure la participació ciutadana
-  Actuar per millorar
-  Transmissió del missatge

Projectes:

-  Neteja de l'entorn de les fonts
-  Recuperació de Les Dous com a zona d'esbarjo 
-  Manteniment de les jardineres i parcs, mobiliari urbà...
-  Detecció de colònies salvatges de gats.Les primeres reunions

L’abril de 2011, a les portes de les eleccions municipals, ens reunim amb els caps de llista dels partits polítics majoritaris (PSC, ERC, CiU) per tal de donar-nos a conèixer i informar-los sobre la intenció de voler signar un acord de conveni amb l’ajuntament més enllà dels resultats de les eleccions.

El dia 6 d’abril de 2011 signem conveni amb l’Ajuntament de Torrelles.

Per aquelles dates ens asseguem també amb els representants de l’AAVV de Sant Antoni, Torrelles per la Natura i la comunitat marroquina amb la intenció de crear una xarxa de treball comunitària. Les primeres accions

En aquest moment tan inicial el grup compta ja només amb 2 dels seus 6  membres i la decisió està entre si continuar o no amb el projecte.

Malgrat que els pronòstics no són gens favorables i la resposta dels veïns no es deixa notar encara, l'Alícia i la Cesca aposten igualment per continuar endavant.


Molt lentament i de manera intermitent algunes persones comencen a posar interès en la nostra crida d'atenció i puntualment comencem a comptar amb algunes col.laboracions. 

Els mesos de juliol i agost de 2011 s’inicien les primeres actuacions de millora restaurant-se i creant nous rètols informatius a diversos punts del poble. 

Resposta de la comunitat marroquina a la proposta de millora de la zona dels contenidors de l'entrada del poble i jardinet:

Cap comentari:

Publica un comentari