Normativa a tenir en compte quan vingueu a passar el dia a Les Dous. Català- CastellàUs donem informació per facilitar la vostra visita a Les Dous:

Si voleu venir a fer una barbacoa és imprescindible tenir l'autorització de l'ajuntament a través d'un missatge de watssap al mòbil:
637 42 30 26

 Si ho necessiteu disposem de venda de llenya i  carbó. Atenció: llenya prima per encendre, no en tenim.
No esta permés utilitzar pastilles químiques per encendre la llenya o carbó.
Al mercat venen pastilles ecològiques o es pot utilitzar el típic paper de diari.

(Us podem deixar les graelles i pinces).

El conjunt de taules de fusta amb els bancs que hi ha a la muntanya, costen 3 € amb capacitat per unes 6 persones i disposen d'un forat a la taula per si porteu un para-sol.


Per a garantir l'ordre de l'espai, no es podrà portar taules i cadires privades.
Les reserves per barbacoes es mantindran fins les 13.00 hores i es podran tenir enceses fins les 15.00 hores.

El w.c. estarà obert durant el mateix horari de la guingueta.


No tenim possibilitat de cobrar amb targeta per falta de cobertura.

No està permès entrar petards, bengales ni jugar a pilota a la explanada ni a la zona de barbacoes.

Els animals de companyia hauran d'anar sempre lligats i, els de raça perillosa, amb morrió. 

Les deixalles es dipositaran als contenidors de l'entrada evitant deixar-les a les papereres de l'esplanada. Aquestes papereres són per petites deixalles de les persones que estan de passeig.

La música d'ús particular només serà possible en la part alta de la muntanya o amb auriculars personals per no molestar el benestar dels altres usuaris.

No esta permès portar decoracions per penjar dels arbres, globus, catifes, inflables etc..


Existeix una barrera per accedir amb cotxe que restarà oberta durant el mateix horari que la guingueta. Podeu consultar-nos per watsaap l'horari actiu.

Moltes gràcies per la col·laboració.

Per a la vostra tranquil·litat us informem que complim tots els protocols d'higiene assenyalats per les autoritats sanitàries.

Les Dous és un espai lliure de plàstics  i estarem molt contents si vosaltres tampoc  l'utilitzeu  en les vostres trobades. Actualment hi ha al mercat plats, gots i coberts de cartró compostable, encara que el més recomanable es evitar estris d'un sol ús.Entre tots cuidem el medi ambient!


                                   


Per seguretat i prevenció de risc d’incendi, en cas d’activar-se el Pla Alfa 2, depenent de la climatologia, quedarà prohibit l’ús de les barbacoes, i en cas d’activació del Pla Alfa 3, no es podrà accedir a l’espai, ja que queda prohibit l’accés als espais naturals.

_____________________________________________________________ 
_____________________________________________________________


Os damos información para facilitar vuestra visita a Las Dous:

Si deseais venir a hacer  barbacoa, es imprescindible tener la autorización del ayuntamiento a través de un mensaje de watssap el móvil:
637 42 30 26
Disponemos de venta de leña y carbón. Tener en cuenta que leña fina para encender, no tenemos. 
No esta permitido utilizar pastillas quimicas para el encendido de la leña o carbón.
En el mercado existen pastillas ecologicas o el típico papel de periodico.
Os podemos dejar parrilla y pinzas.

El conjunto de mesas de madera con los bancos que hay en la montaña, cuestan 3 €  para una capacidad de 6 personas y disponen de un agujero en la mesa por si lleváis una sombrilla.

Para garantizar el orden de la zona, no esta permitido llevar mesas y sillas de uso particular.Las reservas de barbacoas se mantendran hasta las 13.00 horas y se podran mantener encendidas hasta las 15.00 horas.

El w.c. estará abierto durante el mismo horario que el xiringuito.


No tenemos posibilidad de cobrar con tarjeta por falta de cobertura.

No está permitido entrar petardos, bengalas ni jugar a pelota en la explanada ni en la zona de barbacoas.

Los animales de compañía deberán ir siempre atados y, los de raza peligrosa, con bozal. 

Las bolsas de desechos se depositarán en los contenedores de la entrada evitando dejarlas en las papeleras de la explanada. Estas papeleras son para pequeños desechos de las personas que están de paseo.


La música de uso particular sólo será posible en la parte alta de la montaña o con auriculares personales para no molestar el bienestar de los demás usuarios.

No esta permitido colgar decoraciones en los arboles, globos, alfombras, hinchables...


Existe una barrera para acceder en coche que estará abierta durante el mismo horario que el chiringuito. Podeis consultar el horario activo a través de watsaap.


Muchas gracias por la colaboración.

Para su tranquilidad le informamos que cumplimos todos los protocolos de higiene señalados por las autoridades sanitarias.

Las Dous es un espacio libre de plástico y estaremos muy contentos si no utilizais  plásticos en vuestros encuentros. Actualmente hay en el mercado platos, vasos y cubiertos de cartón compostable, aunque lo ideal es evitar utensilios de un solo uso.
                               
Entre todos cuidemos el medio ambiente!Por seguridad y prevención de riesgo de incendio, en caso de activarse el Plan Alfa 2, dependiendo de la climatología, quedará prohibido el uso de las barbacoas, y en caso de activación del Plan Alfa 3, no se podrá acceder al espacio, puesto que queda prohibido el acceso a los espacios naturales.


 1 comentari:

  1. Quatre ratlles per felicitar-vos, als de l'Associació. Té molt de mèrit el que feu! He vingut a Les Dous mitja dotzena de vegades en els darrers cinc anys i sempre ha estat genial. En parella o en colla, tothom ha quedat content i, els que no hi havien estat mai, s'han meravellat amb el lloc. Ho porteu molt bé, amb eficiència, netedat i, sobretot, amb molta amabilitat.Ens anotem que feu arrossos i truites, crec que ho provarem! Salut i bona feina, des de Gelida!

    ResponElimina